HOTEL KOUTY Bewertungen

Hotelbewertung

86%
Sehr gut

by 25 reviews

  • Personal

    97%
  • Sauberkeit

    88%
  • Ausstattung

    83%
  • Komfort

    75%
  • Preis-leistungverhältnis

    86%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Junges Paar
Sortieren nach:
Show:

Vladmír Kotva

Älteres Paar, 8.10.2017

Zbiroh Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Milý a vstřícný personál, výborná kuchyně

  • Za sychravých podzimních dnů by se hodila televize na pokoji

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 6.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Velmi dobrá komunikace mezi klienty a personálem hotelu.

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 25.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hotel je úžasné místo k odpočinku a relaxaci. Je přímo v lese a kolem je spousta sportovišť včetně rybníka s čistou vodou. V okolí hotelu je spousta zajímavých míst. Personální ke příjemný a nic pro ne není problem. Vřele doporucuju!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 6.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 6.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Kromě raků potočních v potoce - šéf pohodář.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 4.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ladislava

Älteres Paar, 20.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Olga Lněničková

Gruppe von Freunden, 30.6.2017

Svitavy Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Vše bylo perfektní. Maximální spokojenost.

  • Velmi složitý příjezd do hotelu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 7.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Bohumil Thiele

Älteres Paar, 31.8.2016

Soběslav Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Perfektní místo, kde hotel stojí, okolní krajina, klid a velmi vstřícný personál a dobré jídlo. Měli jsme štěstí na počasí, i to přispělo k našemu spokojenému, i když krátkému, pobytu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Lenka

Gruppe von Freunden, 19.8.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Jezdíme do hotelu Kouty pravidelně každý rok na sportovní dovolenou a vždy jsme velice spokojeny. Velmi oceňujeme přátelskou a rodinnou atmosféru. Vedení hotelu nám vždy ve všech ohledech vychází vstříc a snaží se splnit všechna naše přání.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel

Familie mit Kindern, 18.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 17.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 11.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Dobrý den,celkově nemůžeme hodnotit nic úplně špatně.Hlavně personál byl ochotný a nemáme žádné negativní hodnocení.

  • Asi to nebylo úmyslem ,ale ani u umyvadla a ve sprše nebyla v dávkovačích žádná náplň. Tak jsme si ,když jsme se chtěli umýt a vysprchovat koupit své. Také nám bylo řečeno, že v některých pokojích je připojena televize .Nebýt ochotného mládence ,který vše zařídil ,byly by to pro nás i ty 3večery dlouhé. S pozdravem Pokorná

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 7.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Krásné prostředí, okolí, čistota, milý personál

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 21.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

josef bělík

Gruppe von Freunden, 26.6.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • už s hodnocení je jasné, že skvělý byl personál a prostředí a okolí hotelu

  • jindy by třeba chyběla tv na pokoji, ale tady chyběla jen moc skalním jejím příznivcům

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tereza Vocetková

Familie mit Kindern, 26.6.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Roman

Gruppe von Freunden, 22.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Blanka

Älteres Paar, 27.3.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Domácí strava. Nechyběla zelenina a ovoce. Příjemný a vstřícný personál. Byli jsme spokojeni, velice děkujeme.

  • Nemáme připomínky.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.