HOTEL KOUTY Отзывы

рейтинг отеля

86%
Очень хороший

by 25 reviews

  • Персонал

    97%
  • Чистота

    88%
  • Оборудование

    83%
  • Комфорт

    75%
  • Соотношение цена / качество

    86%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Молодая пара
Сортировать по:
Show:

Vladmír Kotva

Пожилые пары, 8.10.2017

Zbiroh Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Milý a vstřícný personál, výborná kuchyně

  • Za sychravých podzimních dnů by se hodila televize na pokoji

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 6.10.2017

Čeština

  • Overall rating
68 %
  • Velmi dobrá komunikace mezi klienty a personálem hotelu.

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 25.8.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Hotel je úžasné místo k odpočinku a relaxaci. Je přímo v lese a kolem je spousta sportovišť včetně rybníka s čistou vodou. V okolí hotelu je spousta zajímavých míst. Personální ke příjemný a nic pro ne není problem. Vřele doporucuju!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 6.8.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 6.8.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Kromě raků potočních v potoce - šéf pohodář.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 4.8.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ladislava

Пожилые пары, 20.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Olga Lněničková

Группы друзей, 30.6.2017

Svitavy Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Vše bylo perfektní. Maximální spokojenost.

  • Velmi složitý příjezd do hotelu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 7.5.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Bohumil Thiele

Пожилые пары, 31.8.2016

Soběslav Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Perfektní místo, kde hotel stojí, okolní krajina, klid a velmi vstřícný personál a dobré jídlo. Měli jsme štěstí na počasí, i to přispělo k našemu spokojenému, i když krátkému, pobytu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Lenka

Группы друзей, 19.8.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Jezdíme do hotelu Kouty pravidelně každý rok na sportovní dovolenou a vždy jsme velice spokojeny. Velmi oceňujeme přátelskou a rodinnou atmosféru. Vedení hotelu nám vždy ve všech ohledech vychází vstříc a snaží se splnit všechna naše přání.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel

Семья со взрослыми детьми, 18.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Пожилые пары, 17.8.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 11.8.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Dobrý den,celkově nemůžeme hodnotit nic úplně špatně.Hlavně personál byl ochotný a nemáme žádné negativní hodnocení.

  • Asi to nebylo úmyslem ,ale ani u umyvadla a ve sprše nebyla v dávkovačích žádná náplň. Tak jsme si ,když jsme se chtěli umýt a vysprchovat koupit své. Také nám bylo řečeno, že v některých pokojích je připojena televize .Nebýt ochotného mládence ,který vše zařídil ,byly by to pro nás i ty 3večery dlouhé. S pozdravem Pokorná

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 7.8.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Krásné prostředí, okolí, čistota, milý personál

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 21.7.2016

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

josef bělík

Группы друзей, 26.6.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • už s hodnocení je jasné, že skvělý byl personál a prostředí a okolí hotelu

  • jindy by třeba chyběla tv na pokoji, ale tady chyběla jen moc skalním jejím příznivcům

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tereza Vocetková

Семья со взрослыми детьми, 26.6.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Roman

Группы друзей, 22.5.2016

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Blanka

Пожилые пары, 27.3.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Domácí strava. Nechyběla zelenina a ovoce. Příjemný a vstřícný personál. Byli jsme spokojeni, velice děkujeme.

  • Nemáme připomínky.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.